Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidente grave S-au înroșit arterele de circulație din Constanța și Mamaia în zilele de Paște. Victime multiple

ro

19 Apr, 2017 07:54 2438 Marime text
De Paşte pompierii, poliţiştii şi cadrele medicale de la Ambulanţa din Constanţa nu au avut linişte fiind solicitaţi să intervină la mai multe evenimente rutiere petrecute pe raza judeţului. Mai multe persoane, printre care şi copii, cel mai mic de doar opt luni, au ajuns la spital cu multiple leziuni şi traumatisme după ce au fost implicate în accidente rutiere.

Startul a fost dat chiar în prima zi de Paşti, duminică dimineaţă de un şofer care a pierdut controlul direcţiei în staţiunea Mamaia şi a intrat cu maşina într-un panou publicitar de pe marginea drumului. Acesta nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

A doua zi de Paşti a fost una foarte solicitantă pentru salvatori. În decurs de câteva ore aceştia au fost solicitaţi să intervină la cinci evenimente rutiere, două dintre acestea în apropiere de Murfatlar.

Primul a avut loc în jurul orei 15.25 pe DN3 în localitatea Murfatlar, iar la locul solicitării medicii de la Ambulanţă au găsit 5 victime: 3 adulți cu leziuni traumatice minore și doi copii de 8 luni, respectiv 2 ani şi 6 luni.

În mai puţin de o oră salvatorii erau chemaţi la un alt eveniment rutier la ieşire din Murfatlar acolo unde patru persoane au rămas încarcerate între fiarele contorsionate ale maşinilor.

Tot luni, 17 aprilie, un accident rutier a avut loc în apropriere de Tariverse. A fost solicitat ajutorul elicopterului SMURD care a preluat o femeie şi pe copilul acesteia de un an şi i-a transportat la spital.

Şirul accidentelor rutiere din judeţul Constanţa a continuat în jurul orei 21.30 când pompierii au fost chemaţi în apropiere de localitatea Lumina la un alt evenimeni rutier. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Un alt eveniment rutier a avut loc în seara de luni 17 aprilie şi la Ovidiu acolo unde o maşină s-a răsturnat. După producerea accidentului şoferul şi pasagerii au reuşit să iasă singuri din maşină şi au plecat din zonă cu un alt autoturism.

De departe cel mai grav accident rutier a avut loc în a treia zi de Paşti, în staţiunea Mamaia, zona Idu. Două autoturisme s-au ciocnit violent iar patru persoane au rămas captive între fiarele contorsionate. Au intervenit pentru scoaterea acestora pompierii de la ISU Dobrogea, victimele fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Tot ieri au mai fost două evenimente rutiere, unul în apropiere de Mihail Kogălniceanu, soldat cu două persoane rănite şi un altul în municipiul Constanţa, în zona Podului de la Butelii, acolo unde un pieton a fost lovit de o maşină al cărei şofer a fugit de la faţa locului. 

În toate aceste cazuri poliţiştii au deschis anchete pentru a stabili care sunt împrejurările în care s-au petrecut accidentele. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa şi Info Trafic Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii