Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Focuri de armă într-o staţie de metrou din New York. Au fost găsite dispozitive explozive (VIDEO)

ro

12 Apr, 2022 17:08 1713 Marime text
New York Foto captura Twitter

Mai multe persoane au fost împuşcate marţi într-o staţie a metroului din New York, unde au fost găsite dispozitive explozive, relatează media locale, citând surse din departamentul de pompieri, potrivit Reuters.

Incidentul s-a produs în cursul dimineţii în staţia de metrou de pe Strada 36 din cartierul Sunset Park din Brooklyn, conform presei.

 

Un purtător de cuvânt al poliţiei din New York a declarat pentru Reuters că forţele de ordine s-au deplasat la faţa locului. El nu a dat însă detalii despre numărul persoanelor asupra cărora s-a tras.

UPDATE 2


În incidentul de marţi de la metroul din New York a fost implicat un bărbat care purta o mască de gaze şi o vestă portocalie de şantier şi care a lansat proiectile fumigene într-unul din vagoane, după care a deschis focul asupra pasagerilor, au declarat surse ale poliţiei citate de New York Daily News şi dpa.

UPDATE 1

Cel puţin 13 persoane au fost rănite marţi dimineaţa în împuşcăturile de la metroul din Brooklyn, în New York, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al pompierilor.

La faţa locului au fost găsite "dispozitive explozive nedeclanşate", a mai afirmat acesta.
"La ora 08.27 poliţia a primit un apel de urgenţă de la o persoană care a fost atinsă de un glonţ în metrou", a indicat o purtătoare de cuvânt a poliţiei din New York, care a cerut publicului să evite zona.

Numărul de incidente cu arme de foc înregistrate la New York în primul trimestru al acestui an a crescut de la 260 la 296 faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, conform cifrelor NYPD publicate săptămâna trecută.


Sursa Agerpres



 




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii