Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un cântăreţ celebru se zbate între viaţă şi moarte. A fost internat de urgenţă

ro

05 Dec, 2016 23:22 1463 Marime text
Cântărețul Michel Polnareff acesta a fost internat de urgență într-un spital din Paris, din cauza gravelor probleme de sănătate. Artistul suferă de o embolie pulmonară care îi pune viața în pericol, potrivit unui buletin medical transmis astăzi de agentul său de presă, scrie România TV.

Michel Polnareff a fost nevoit să-și anuleze concertele prevăzute vineri la Paris și sâmbătă la Nantes. El are 72 de ani şi s-a făcut remarcat în 1966, cu piesa "La poupée qui fait non", care a devenit hit.

„Michel suferea de sinuzită la începutul săptămânii care a degenerat într-o bronșită”, a spus agentul artistului. În plin turneu în Franța, pentru prima dată după o pauză de nouă ani, cântărețul a fost supus „unor infiltrații”, însă vineri dimineața a fost cuprins de amețeli și de o scădere a tensiunii.

Prin turneul său din 2007, marcat de un mega-concert susținut pe esplanada Turnului Eiffel la 14 iulie, legenda muzicii pop francze a pus capăt unei cariere începute în 1973, dată la care venise din SUA din cauza unor probleme financiare.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii