Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în Turcia 15 morți , printre care si copii, după ce un camion a căzut într-un râu

ro

14 Oct, 2018 11:17 2946 Marime text
Cincisprezece persoane, între care copii, şi-au pierdut viaţa duminică în Turcia, când un camion care transporta migranţi a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat de la înălţime în albia unui râu, în provincia Izmir (vest), a transmis agenţia de presă turcă Anadolu, citată de Reuters şi AFP, scrie Agerpres.ro. 

Camionul a căzut de la 20 de metri înălţime, după ce şoferul a pierdut- nu se ştie din ce motive - controlul asupra vehiculului care a deviat de pe autostradă şi s-a prăbuşit în gol, strivind o barieră auto, conform fotografiilor şi imaginilor video date publicităţii de Anadolu.

Potrivit agenţiei de presă private Demiroren, 18 persoane au decedat într-un accident produs duminică, la primele ore ale dimineţii. Conform aceluiaşi canal de informare, ar exista mai mulţi răniţi.

Mai multe ambulanţe au fost trimise în zonă, după ce un camion a căzut într-un râu, în timp ce se deplasa de la Aydin la Izmir, a indicat Anadolu, fără să ofere precizări despre naţionalitatea migranţilor şi destinaţia lor finală.

Televiziunea turcă a difuzat imagini cu vehiculul redus la stare de metal ars în albia râului, înconjurat de echipe de salvare.

CNN Turk transmite de la faţa locului că echipele de salvare încearcă să recupereze morţii şi răniţii, precum şi epava camionului.

Turcia este un important punct de tranzit pentru migranţii din Orientul Mijlociu, Asia şi Africa şi care încearcă să ajungă în Europa prin Grecia.

Un milion de migranţi au trecut din Turcia în Grecia în 2015, provocând o criză care s-a încheiat cu un acord între UE şi Ankara. De atunci, numărul de migranţi care au parcurs această rută a scăzut drastic, însă în Grecia s-au înregistrat aproape 25 000 de sosiri de la începutul anului, iar 118 persoane au pierit în această călătorie. 



Sursa foto: Agerpres.ro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Tilea Corneliu 14 Oct, 2018 11:57 N-ati avut alt mijloc de transport, dupa ce ca sunt asa de amarati ii mai condamnam si la moarte...