Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în SUA Uraganul Michael a făcut cel puţin 30 de morţi

ro

17 Oct, 2018 10:23 1379 Marime text
Cel puţin 30 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma trecerii uraganului Michael prin patru state din sudul Statelor Unite ale Americii săptămâna trecută, potrivit unui nou bilanţ dat publicităţii de autorităţile locale, citat marţi de AFP., scrie Agerpres.ro.
                
Douăsprezece cadavre au fost descoperite în comitatul Bay, a declarat şeriful Tommy Ford, ridicând numărul deceselor din Florida la 20.
      
Michael, un uragan de categoria 4, a lovit pe 10 octombrie zona de coastă a Golfului Mexic, în apropiere de Panama City. Trecerea furtunii s-a soldat, de asemenea, cu un deces în Georgia, trei în Carolina de Nord şi şase în Virginia.

Michael a lasat în urmă scene dezolante în Florida. Autorităţile se tem că bilanţul morţilor ar putea creşte, pe măsură ce avansează operaţiunile de căutare a eventualilor supravieţuitori sub uriaşele grămezi de moloz şi dărâmături.
      
În Florida, alimentarea cu curent electric nu fusese încă restabilită marţi în 137.000 de case şi sedii de firme, iar în diferite comitate ale statului funcţionau încă numeroase puncte de distribuire a apei şi a alimentelor.
        
Mai multe municipalităţi au impus rezidenţilor interdicţia de a ieşi din casă pe perioada nopţii, iar majoritatea şcolilor din zonele afectate de uragan sunt închise până la noi dispoziţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii