Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în Cipru. O fetiță româncă, de 9 ani, a fost înjunghiată mortal. Principalul suspect este chiar fratele victimei

ro

09 Nov, 2018 10:26 1533 Marime text
O fetiţă româncă de 9 ani, a fost ucisă în Cipru, iar principalul suspect este chiar de fratele ei. Adolescentul de 13 ani ar fi înjunghiat-o de 15 ori, fără un motiv aparent, potrivit observator.tv, citat de RomaniaTV.net.  

Tragedia s-a produs în data de 6 noiembrie, în jurul orei 16.00, într-o casă situată în districtul St. John din Larnaca. Fetiţa ucisă locuia împreună cu fratele ei în vârstă de 13 ani şi tatăl lor, după ce părinţii se despărţiseră. 

În ziua crimei cei doi copii au rămas singuri acasă, iar la un moment dat băiatul a pus mâna pe un cuţit şi şi-a atacat sora. I-a aplicat patru lovituri de cuţit. Fetiţa a reuşit să iasă din casă şi să strige după ajutor, moment în care fratele ei a venit după ea şi a mai înjunghiat-o de 11 ori.
 
Din păcate, fetiţa a murit, iar fratele ei a fost luat în custodie de autorităţile din Larnaca şi internat într-un centru psihiatric din Nicosia.

 RomaniaTV.net.  
Sursa foto: Google Maps

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii