Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petrecere cu 3.000 de persoane în centrul oraşului Frankfurt. 39 de persoane, reţinute

ro

19 Jul, 2020 21:26 1293 Marime text
  • Petrecere cu 3.000 de persoane în centrul oraşului Frankfurt
  • 39 de persoane, reţinute
În centrul orașului Frankurt a fost organizată o petrecere în aer liber cu 3.000 de persoane, care a degenerat în violență, a transmis DPA și AFP, preluat de Agerpres. În acest caz au fost reținute 39 de persoane.

Piaţa Operei din Frankfurt s-a transformat într-o ''zonă de petreceri'' în aer liber în ultimele săptămâni, mii de oameni se strâng în fiecare weekend și petrec fără să respecte măsurile de distanțare socială. 
Sâmbătă seara a fost organizată o petrecere la care au participat aproximativ 3.000 de persoane. După miezul nopții a izbucnit un scandal în care au fost implicate 18 persoane. 

Polițiștii au fost atacaţi de alţi participanţi, care au aruncat sticle înspre forţele de ordine. Cinci poliţişti au fost răniţi, ir forțele de ordine au avut nevoie de întăriri.

În total, au fost reţinuţi 38 de bărbaţi şi o femeie. Cei mai mulţi sunt tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani, majoritatea provenind din rândul imigranţilor. Opt persoane au rămas duminică în arestul poliţiei din Frankfurt şi ar putea fi acuzate de încălcarea ordinii publice.

Sursă foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii