Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numeroase accidente înregistrate în Germania din cauza zăpezii și a poleiului

ro

08 Jan, 2017 13:38 1277 Marime text
Ninsorile din acest sfârșit de săptămână și prezența poleiului pe străzile și șoselele din Germania au afectat mai multe regiuni din această țară, unde s-au produs numeroase accidente din cauza condițiilor meteo, au informat duminică surse ale poliției citate de EFE, anunță Agerpres.
 
În apropiere de Hanovra (nordul țării) un șofer a murit după ce a pierdut controlul mașinii, care a ieșit de pe șosea și s-a izbit de un copac. Pe o autostradă din nordul țării poleiul a provocat o ciocnire în lanț care a implicat mai multe autoturisme și a provocat șase răniți, printre care și copii.
 
Un caz similar s-a produs pe autostrada A30, din vestul țării, unde s-au ciocnit două camioane și 14 mașini, provocând patru răniți ușor. La Hanovra a fost întreruptă circulația autobuzelor ca urmare a poleiului, iar echipele de salvare au fost chemate să intervină în 250 de cazuri produse din cauza poleiului.
 
Majoritatea cazurilor au implicat persoane care au căzut și au suferit fracturi sau contuzii și a trebuit să fie transportate la spital. La Hamburg s-au produs cazuri similare, dar nu s-au înregistrat răniri grave.
 
Serviciul Meteorologic Național German (DWD) a avertizat că duminică stratul de gheață se va menține pe numeroase drumuri din vestul și centrul țării și a recomandat cetățenilor să nu iasă, pe cât posibil, din case.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii