Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chişinău – Jurnal.md La Chişinău se va deschide un oficiu NATO

ro

20 Mar, 2015 17:27 1615 Marime text
În viitorul apropiat, la Chişinău se va deschide un oficiu al Organizaţiei Tratatului Nord-Atlantic (NATO). Totodată, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, va întreprinde în curând o vizită în RM.

Anunţul a fost făcut de premierul Chiril Gaburici, în cadrul unui briefing la Aeroport, la întoarcerea de la Bruxelles, unde a participat la prima reuniune a Consiliului de Asociere RM-UE. 

„Am avut întâlniri cu preşedintele Comisiei Uniunii Europene, cu secretarul general al NATO, cu prim-ministrul Luxemburgului. Am discutat despre restanţele pe care le avem şi despre următorii paşi ai Guvernului în sensul obligaţiunilor prevăzute în acordul de asociere. Cu secretarul general al NATO am stabilit că o să avem o colaborare mai bună decât a fost până acum, în special pe sectorul securităţii naţionale, reieşind din situaţia geopolitică în care ne aflăm astăzi. Ne-am arătat deschiderea noastră de a-i primi aici, la Chişinău, şi în viitorul apropiat secretarul general al organizaţiei ne va face o vizită. În acelaşi timp am stabilit că se va dechide la Chişinău un oficiu al NATO”, a precizat premierul Gaburici.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii