Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hillary Clinton s-a adresat susţinătorilor ei „Visul american este al tuturor”

ro

09 Nov, 2016 23:40 1796 Marime text
Candidata democrată Hillary Clinton a ţinut un discurs în faţa susținătorilor săi, astăzi, la ora locală 10:30 (15:30 GMT, 17.30 ora României) la un hotel din Manhattan, în urma înfrângerii sale în fața contracandidatului republican Donald Trump în alegerile prezidențiale de marți, din SUA.
Miliardarul Donald Trump a răsturnat pronosticurile referitoare la rezultatul scrutinului prezidențial din 8 noiembrie, reușind să o învingă pe Hillary Clinton.

Imediat ce fosta Primă-Doamnă a Americii a ajuns, împreună cu soţul ei, fostul preşedinte Bill Clinton, în sala de conferinţă unde era aşteptată de susţinătorii ei, ea le-a mulţumit în mod repetat susţinătorilor ei pentru tot sprijinul pe care i l-au oferit în timpul campaniei electorale.
„Mulţumesc foarte mult, vă mulţumesc, prieteni, vă mulţumesc foarte mult! ... Sunt mândră de voi şi vă sunt recunoscătoare pentru această campanie. Ştiu că sunteţi dezamăgiţi. Şi eu simt la fel. E dureros...", le-a spus candidata democrată la preşedinţia Americii.

„Campania mea nu s-a adresat unei singure persoane sau unui anumit grup de persoane", a continuat ea, ci tuturor americanilor care sunt deschişi la minte" şi "dornici de a face lucru bun pentru America", a mai spus ea.

„Cred în America şi voi crede mereu în ea. Dar trebuie să acceptăm rezultatele. Trebuie să apărăm valorile Americii. Democraţia are nevoie de participarea noastră, visul american este mare şi îl avem fiecare dintre noi", şi-a îmbărbătat Hillary susţinătorii.

„Dar trebuie să acceptăm rezultatele. Vom saluta un transfer liniştit de putere. Trebuie să apărăm valorile Americii. Democraţia are nevoie de participarea noastră (...) şi le sunt recunoscătoare tuturor celor care m-au susţinut. M-am oferit să lucrez cu viitorul preşedinte Trump pentru ţara noastră. Trebuie să ne gândim la viitor. Să fim împreună, să nu ne pierdem speranţa, credinţa , să luptăm pentru drepturile pe care le-am câştigat, pentru tot ceea ce este corect şi merită şi să nu ne pierdem sufletul", a mai spus Hillary Clinton.


Sursa foto: globalresearch.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii