Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeancă, găsită moartă în curtea unui hotel din Republica Dominicană. Ultimele imagini cu tânăra (video)

ro

03 Sep, 2018 07:21 4761 Marime text
O tânăra româncă din Constanţa a fost găsită moartă în curtea unui hotel din Republica Dominicană. Andreea Celea, în vârstă de 23 de ani, a fost văzută ultima dată în viață la recepția hotelului din Santo Domingo, potrivit observator.tv.

Andreea și iubitul ei, un tânăr în vârstă de 26 de ani, s-au cazat la hotelul W&P din zona Bella Vista din Santo Domingo vineri, 1 septembrie, în jurul orei 12.40.

Tânăra din Constanța a fost filmată de camerele de supraveghere ale hotelului în timp ce se afla la recepție.

Pe imagini se poate observa cum Andreea Celea intră în hotel, însoțită de un tânăr, și se duce la recepție, acolo unde petrece câteva minute.

După o scurtă discuție cu angajatul hotelului, iubitul fetei îi smulge din mână un card pe care i-l înmânează recepționerului.

Ulterior, bărbatul îi arată Andreei un alt card și pleacă. Andreea este filmată când își ridică bagajele și se îndreaptă în direcția opusă.

Tânăra nu a mai ieșit din camera de hotel în acea zi, potrivit jurnaliștilor din Republica Dominicană.

Câteva ore mai târziu, respectiv sâmbătă dimineață, trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit în curtea hotelului, strivit de pământ.

Andreea a căzut sau a fost aruncată de la etajul patru, iar imediat după aceasta, bărbatul care o însoțea a fugit din hotel.



Sursă: Observator.tv
Sursă foto: Facebook/ Andreea Celea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii