Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chişinău – Publika.md PDM şi PLDM au semnat Acordul de creare a Alianţei de guvernare

ro

23 Jan, 2015 17:55 1545 Marime text
Liderul PDM, Marian Lupu, şi preşedintele PLDM, Vlad Filat, au semnat Acordul de constituire a Alianţei de guvernare. Aceasta se va numi Alianţa pentru Moldova Europeană (AME).

"În toată această perioadă de şapte săptămâni şi jumătate am muncit solidar cu colegii din PDM în vederea formării cu PL a unei majorităţi care să asigure o guvernare eficientă în Republica Moldova. Nu s-a reuşit din motive obiective, dar în mare parte - subiective. Timpul care l-am avut la dispoziţie a expirat: ţara are nevoie să fie guvernată. PLDM şi PDM îşi asumă într-o manieră foarte responsabilă această misiune", a spus liderul PLDM Vlad Filat.

La rândul său, preşedintele PDM Marian Lupu a declarat: "Dorim să apreciem înalt responsbilitatea, bărbăţia şi curajul colegilor din PLDM. Avem nişte condiţii regionale, o conjuctură regională şi internă deloc uşoară pentru a-ţi asuma responsabilitatea guvernării. În aceste condiţii nu este deloc uşor. Am avut alegeri parlamentare şi aceasta este decizia cetăţenilor Republicii Moldova, este drept că s-au format nişte condiţii deloc uşoare pentru decizia de astăzi".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii