Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chișinău-Publika.md Ce a făcut Renato Usatîi când a aflat că a fost ales primar de Bălţi

ro

16 Jun, 2015 16:09 1794 Marime text
Controversatul om de afaceri Renato Usatîi, fondatorul şi liderul formaţiunii politice intitulate Partidul Nostru, a câştigat detaşat alegerile de duminică pentru funcţia de primar al oraşului Bălţi, al doilea ca mărime din Republica Moldova, chiar din primul tur de scrutin, relatează mass-media din Chişinău.

Astfel, după procesarea a 96,61% din voturile locuitorilor oraşului Bălţi din nordul republicii, Renato Usatîi conduce detaşat cu 72,29% din sufragii în lupta pentru primăria acestui municipiu.

Usatîi, suspectat de legături cu lumea interlopă, s-a întors de la Moscova în Republica Moldova în luna mai a.c. pentru a se înscrie în cursa pentru funcţia de primar al oraşului Bălţi, motivând că îndrăgeşte acest oraş, unde a absolvit Facultatea de limbi străine din cadrul Universităţii 'Alecu Russo'şi şi-a petrecut mai mulţi ani aici.

Ropote de aplauze, fericire și veselie. Asta s-a întâmplat duminica seara la sediul Partidului Politic "Partidul Nostru", din Bălți, acolo unde conform rezultatelor preliminarii oferite de CEC, Renato Usatîi, a câștigat fotoliul de primar al municipiului din Nord. 

"Analizând rezultatele prezentate de CEC, se pare că am câștigat. Mulțumim tuturor bălțenilor pentru susținere", a declarat liderul PPPN, Renato Usatâi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii