Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Atentat la Paris Șase militari francezi, loviți de un vehicul în suburbia pariziană Levallois-Perret

ro

09 Aug, 2017 11:46 2587 Marime text
Un autovehicul a lovit miercuri dimineață un grup de militari din cadrul operațiunii Sentinelle, în suburbia Levallois-Perret, din nord-vestul Parisului, rănind șase militari, dintre care doi sunt în stare gravă, transmit AFP și Reuters.

Potrivit Agerpres.ro, atacul a avut loc în jurul orei locale 08:00 (06:00 GMT), iar vehiculul implicat a fugit.
 
''În prezent este în desfășurare intervenția poliției. Are loc căutarea vehiculului'', a scris pe Twitter departamentul de poliție din Paris.

Potrivit unei purtătoare de cuvânt a poliției, mașina era condusă de un bărbat. Poliția a anunțat pe Twitter că vehiculul a fost văzut în suburbia Levallois-Perret.

Potrivit cotidianului Le Parisien, primarul din Levallois-Perret, Patrick Balkany, a denunțat un 'act deliberat'. El a explicat că mașina implicată în atac era parcată pe aleea unde se află cazarma și i-a lovit pe militari la ieșirea din aceasta.

''Este un act intolerabil, de neînțeles'', a adăugat Balkany.

UPDATE: 

Forțele de securitate franceze au reținut pe o autostradă în direcția Calais, nordul Franței, un posibil suspect în urma atacului asupra unor militari produs miercuri dimineață în suburbia Levallois-Perret, din nord-vestul Parisului, transmit agențiile internaționale de presă.
  
Forțele de securitate au deschis focul de mai multe ori asupra vehiculului în care se afla suspectul. Bărbatul a fost rănit în timpul intervenției.
 
În prezent se fac verificări pentru a se stabili identitatea individului.
 
Potrivit unei surse judiciare citate de AFP, bărbatul, născut în 1980, ''se afla la bordul vehiculului căutat și a încercat să fugă''.


Articol preluat de pe site-ul: agerpres.ro

Sursă foto: viator.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii