Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chişinău – Jurnal.md Astăzi începe depunerea dosarelor pentru funcţia de primar al municipiului Chişinău

ro

29 Apr, 2015 14:06 1671 Marime text
Astăzi începe depunerea dosarelor pentru candidaţii la funcţia de primar general al municipiului Chişinău şi consilier municipal în cadrul Consiliului municipal Chişinău, anunţă Comisia Electorală Centrală.

Candidaţii electorali sunt aşteptaţi la Consiliul electoral de circumscripţie electorală municipală Chişinău nr.1 pentru a-şi depune actele pentru înregistrare.

Dosarele vor fi recepţionate zilnic, de luni până vineri, în perioada 29 aprilie - 14 mai curent, între orele 9:00 şi 16:00.

În cazul în care în aceeaşi zi, doi sau mai mulţi candidaţi vor depune dosarele pentru a fi înscrişi în cursa electorală, extragerea numărului de ordine de înscriere prealabilă în buletinele de vot se va desfăşura la ora 17:00 în acea zi.

Până acum şi-au declarat intenţia de a candida pentru funcţia de edil al capitalei actualul primar, Dorin Chirtoacă, din partea PL, Zinaida Greceanîi, de pe listele PSRM, milionarul Vasile Chirtoca din partea PCRM, candidaţii independenţi Oleg Brega, Marcel Darie, Ilian Caşu de la Partidul Nostru, dar şi preşedintele Curţii de Conturi, Serafim Urechean, înaintat de PLDM.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii