Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă la Londra din cauza unei mașini cu numere românești. Ce s-a întâmplat

ro

07 Feb, 2020 16:38 2459 Marime text

Un haos general s-a produs joi în Croydon, sudul Londrei, din cauza unei mașini cu numere de înmatriculare românești, scrie digi24.ro. 

Poliția a evacuat toată zona și a declanșat o operațiune antiteroristă în toată regula, fiind adus și un robot pentru detonări controlate.

Totul a pornit în cursul dimineții, când o persoană a sunat la poliție și a anunțat că a observat „o mașină suspectă” în apropierea stației East Croydon, potrivit My London.

În scurt timp, zona a fost invadată de polițișiști care au evacuat zona și au încercuit mașina suspectă cu numere de Mehedinți. La fața locului a ajuns și o echipă de geniști. Aceștia au adus și un robot anti-bombă, cu care, în final, s-a efectuat o detonare controlată.

„Poliția din Croydon s-a ocupat de un vehicul suspect în Dingwall Road, în această dimineață”, au anunțat pe Twitter polițiștii.

Angajații din birourile din apropiere au spus că li s-a comunicat să rămână în interiorul clădirilor, „departe de ferestre”, iar mai mulți martori au spus că au auzit o explozie.


Sursa foto: Google Maps 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii