Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2. Alertă în Germania. Explozie într-un centru de imigranţi

ro

27 Jul, 2016 18:09 1558 Marime text
Germania este din nou în alertă. O explozie a unui geamantan plin cu explozibil a avut loc într-un centru de imigranți din Germania. Deocamdată nu se știe dacă sunt victime. 

Conform unor informații publicate de presa locală, în geamantan ar fi fost sprayuri. Explozia a avut loc în centrul de refugiați de la Zirndorf, aproape de Nurenberg.

UPDATE2, ora 20.00:


Polițiștii îi caută pe presupușii proprietari ai servietei, un bărbat în jur de 30 de ani și o femeie de aproximativ 25 de ani.

UPDATE, ora 19.00:


Poliția din landul german Bavaria a confirmat pe Twitter incidentul din apropiere de un centru pentru imigranți din Zirndorf, nu departe de Nürnberg, unde, potrivit presei, a fost detonată o valiză cu aerosoli, dar a precizat că nu a fost vorba de o explozie și că nu a existat niciun pericol, transmite Reuters.
 
O valiză plină cu aerosoli a explodat miercuri la 200 de metri de centru pentru imigranți din Zirndorf, o localitate în apropiere de Nürnberg, în sudul Germaniei, a transmis anterior presa locală, fără a preciza dacă există persoane rănite sau cine a detonat valiza.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii