Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Uşilor Deschise la Curtea de Apel Constanţa

ro

23 Oct, 2013 00:00 1268 Marime text
Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa organizează, vineri, 25 octombrie 2013, manifestările anuale „Ziua Europeană a Justiţiei Civile” şi „Ziua Uşilor Deschise”.
Evenimentul are ca scop consolidarea relaţiei de încredere între cei care înfăptuiesc actul de justiţie şi beneficiarii acestuia.
Pentru acest motiv, organizarea evenimentului are ca prioritate asigurarea transparenţei activităţii acestei instituţii, de natură să permită cetăţenilor să-şi formeze o reprezentare clară a imaginii reale a condiţiilor de muncă ale magistraţilor şi a etapelor pe care le parcurge un dosar până la soluţionare, precum şi asupra altor aspecte relevante din activitatea procurorilor.
Cu această ocazie, la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, din municipiul Constanţa, strada Smârdan nr. 10 C, în data de 25 octombrie 2013, între orele 10.00 şi 14.00, sunt aşteptaţi elevii, studenţii, auditorii de justiţie, reprezentanţii societăţii civile, jurnaliştii, precum şi toţi cei interesaţi să cunoască şi să fie bine informaţi în legătură cu activitatea acestei instituţii.
Accesul oricărei persoane se va face numai pe baza documentelor de identitate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii