Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Poliţiştii anului“, premiaţi Ziua Poliţiei Române, sărbătorită cu fast în Constanţa (galerie foto)

ro

26 Mar, 2015 00:00 2171 Marime text
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa şi-au expus, ieri, o parte a tehnicii folosite în lupta cu infractorii, în cadrul unei acţiuni desfăşurate în fața Teatrului de Operă și Balet „Oleg Danovski“, din municipiul Constanţa.
 
Mascaţi, arme, câini poliţişti, maşini, motociclete, dispozitive performante de detectare a explozivilor şi de dezamorsare a bombelor, truse criminalistice au putut fi admirate, ieri, de sutele de oameni prezenţi pe bulevardul Tomis.
 
Echipele mixte, formate din poliţist-conductor şi câine, i-au încântat pe constănţeni cu demonstraţii de prindere şi imobilizare a infractorilor, iar motocicletele şi maşinile folosite de poliţiştii rutieri au constituit unul dintre punctele de atracţie.
 
Potrivit unor surse din cadrul IPJ Constanţa, poliţiştii anului la oraşul de la malul mării sunt comisarul-şef Gelu Savin şi agentul principal-şef Iustin Omîrbec. Cei doi fac parte din Serviciul de Investigaţii Criminale (SIC) şi s-au remarcat prin activităţi deosebite în timpul misiunilor derulate.
 
Premiile au fost acordate, tot ieri, în contextul Zilei Poliţiei Române.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii