Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi, 28 iulie, Ziua Naţională a Ambulanţei (galerie foto+video)

ro

28 Jul, 2019 11:25 3445 Marime text
Peste 600 de reprezentanţi ai tuturor serviciilor de Ambulanţă din ţară vor participa, duminică, 28 iulie, la Oradea, la festivităţile organizate cu ocazia „Zilei Naţionale a Ambulanţei din România”, în prezenţa ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, şi a secretarului de stat, Raed Arafat.
 
Evenimentul va reuni duminică, la ora 12,00, în Piaţa Unirii din Oradea, delegaţii ceremoniale ale tuturor serviciilor de Ambulanţă din ţară.
 
SAJ Constanța participă cu o delegație formată din 12 persoane.

Sursă foto: SAJ Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Jean Claude 28 Jul, 2019 14:48 Din categoria : ”Rupți în chiur, da mândri” Waw ce neam de ipohondri. Nu cred, sunt convins că în nicio țară din UE nu este atâta fudulie ieftină ca în România. Au venit la Oradea din toată țara peste 600 de reprezentanți ai serviciilor de ambulanță 112 să sărbătorească 113 ani de existență. Motorină pentru toate ambulanțele din județele acestei țări, cazare și masă pentru ambulațieri, diurnă...pentru ce în definitiv? Să facă reclamă era corect sau să îmbunătățească hrana pacienților și a serviciilor în spitale, bașca toate cele 41 de ambulanțe au ”alarmat” cetățenii minute în șir în mod repetat.