Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de străini prinși încercând să treacă ilegal frontiera, în România

ro

27 Jul, 2020 13:46 1465 Marime text
În data de 27.07.2020, polițiștii de frontieră din județul Arad au depistat douăzeci și cinci de cetățeni străini, cu origini în Turcia, Palestina, Irak, Egipt și Siria, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunzându-se în portbagaj și în compartimentul de marfă al unui microbuz.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul Sectorului P.F. Nădlac pentru cercetări, iar în urma verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că cei douăzeci și cinci de cetățeni străini erau de sex masculin, cu vârste cuprinse între 16 și 57 de ani, minorii declarând că doreau să ajungă în vestul Europei.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru șoferi și de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cetățenii afro-asiatici, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.
 
Laura Olteanu este studentă în anul I, la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității din București.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii