Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de sirieni, ascunşi într-o casă părăsită, prinşi de poliţişti

ro

06 Nov, 2016 19:30 1212 Marime text
Poliţiştii au descoperit 39 de sirieni ascunşi într-o casă părăsită şi într-o pădure din apropierea acesteia, în judeţul Maramureş. Anchetatorii fac verificări pentru a afla cum au ajuns migranţii în România, informează România TV.

„Pe raza localităţii Asuaju de Jos au fost depistaţi 39 de cetăţeni străini, care nu aveau asupra lor niciun document de indentitate şi nu îşi puteau justifica prezenţa pe raza localităţii", a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, Florina Meteş.

Poliţiştii au sesizat Inspectoratul pentru Imigrări, iar grupul de migranţi a fost dus la Centrul Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Şomcuta Mare.

"În continuare se fac cercetări în colaborare cu celalalte instituţii pentru a se stabili cum au ajuns migranţii pe raza localităţii", a mai spus Florina Meteş.

Potrivit Digi 24, migranţii sunt sirieni, 28 dintre ei fiind descoperiţi într-o casă părăsită aflată în proprietatea unui bărbat dat în urmărire, în timp ce ceilalţi 11 se ascundeau într-o pădure din apropiere.


Sursa foto: România TV
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii