Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de martori audiați după ce afaceristul Nuredin Beinur, din Mangalia, a fost împușcat în cap cu bile de cauciuc

ro

21 Mar, 2022 00:00 2350 Marime text

 
  • Au fost depistate și identificate mai multe persoane ce se aflau in interiorul restaurantului, toate fiind conduse la audieri.
 
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București lucrează la foc automat în dosarul în care cunoscutul om de afaceri Beinur Nuredin, din Mangalia, a fost împușcat în cap cu bile de cauciuc, în fața unui restaurant din București!
 
Atacatorul ar fi, potrivit unor surse, tot un constănțean, respectiv Tibi Ștefan.
 
Oficial de la Poliția București
 
În jurul orei 05.00, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată de către o unitate spitalicească cu privire la faptul că la camera de gardă s-au prezentat, cu mijloace proprii, doi bărbați care prezentau leziuni. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, iar din primele date a rezultat faptul că cei doi bărbați ar fi fost implicați într-un conflict, în interiorul unui restaurant din Sectorul 1.
 
S-a stabilit ca una dintre victime a fost lovită de un proiectil din cauciuc. Au fost depistate și identificate mai multe persoane ce se aflau in interiorul restaurantului, toate fiind conduse la audieri. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-au produs vătămările.
 
Dosarul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București.
 
În trecut, cunoscutul om de afaceri din Mangalia Beinur Nuredin a fost judecat alături de mai multe persoane.
 
Dosarul a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României - Secţia de urmărire penală şi criminalistică.
 
În luna mai 2015, judecătoarele Anca Mădălina Alexandrescu, Ioana Bogdan şi Ioana Alina Ilie, de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României, au hotărât pedepsirea lui Beinur Nuredin la un an de închisoare cu suspendare. 
 
În cauză, Beinur a fost achitat pentru instigare la şantaj, (faptă din luna aprilie 2010), pentru şantaj în formă continuată (acte materiale din datele de 18.02.2010, 24.02.2010, 12.04.2010, 16.04.2010, 06.08.2010, 29.08.2010, parte vătămată M.M.), dar şi pentru şantaj (faptă din data de 24.02.2010, parte vătămată CMC). Mai mult decât atât, omul de afaceri a fost achitat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice (faptă din data de 29.08.2010). Beinur Nuredin a fost condamnat la pedeapsa de un an de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice (faptă din data de 18.02.2010).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
19 achitări și cinci condamnări
Dosarul Beinur, închis definitiv de judecătoarele care au decis libertatea lui Mazăre

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii