Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:02 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de controale în Delta Dunării și pe raza județelor Constanța şi Tulcea!

ro

09 Apr, 2017 15:08 2622 Marime text
În perioada 1 – 6 aprilie, Poliția Română a continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea pescuitului ilegal și a comerțului ilicit cu produse piscicole.
 
Polițiștii Serviciului de Poliție Delta Dunării a Inspectoratului General al Poliţiei Române au desfășurat 37 de verificări și controale pe apă și uscat, în Delta Dunării, pe Marea Neagră și pe raza județelor Tulcea și Constanța, fiind efectuată și o percheziție domiciliară.
 
În urma acțiunilor, au fost constatate 12 infracțiuni la Legea privind pescuitul şi acvacultura, pentru comiterea cărora sunt cercetate 11 persoane. Pentru neregulile depistate, au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.560 de lei.
 
De asemenea, au fost confiscate aproape 240 de kilograme de pește, 153 de setci din plasă tip monofilament, a căror lungime atinge 5.110 de metri, 3 setci tip ave din fir textil, de 120 de metri lungime, 8 vintire și 2 taliene.
 
Totodată, au fost indisponibilizate trei ambarcațiuni (două confecționate artizanal și o lotcă din fibră de sticlă), precum și un motor de ambarcațiune.
 
Valoarea totală a bunurilor confiscate a fost estimată la 22.600 de lei.
 
La acțiuni au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și comisari ai Gărzii Naționale de Mediu.
 
 
 
Sursa foto: Poliţia Română
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii