Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viteza şi neatenţia şi-au cerut tributul Cinci persoane au ajuns la spital

ro

22 Mar, 2013 00:00 1266 Marime text
La data de 20 martie, ora 14.20, în municipiul Constanţa, M. Maria, de 24 ani, a condus un autoturism pe strada Cuza Vodă şi, ajungând la intersecţie cu bulevardul Tomis, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, fiind condus de L. Eugen, de 59 ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui L. Eugen şi a unei pasagere din cel de-al doilea autoturism.
În aceeaşi zi, B. Emanuel, de 27 ani, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia şi, ajungând în dreptul unui marcaj pietonal, a surprins şi accidentat uşor o minoră, de 16 ani, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile regulamentar pe marcajul pietonal.
Câteva ore mai târziu, P. Dorin, de 52 ani, a condus un autoturism pe strada Baba Novac şi, ajungând la intersecţie cu strada Dezrobirii, în dreptul unui marcaj pietonal, a surprins şi accidentat uşor pe S. Irina, de 31 ani, şi un minor de 3 ani, care traversau partea carosabilă regulamentar pe marcajul pietonal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii