Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

VIDEO Momentul impactului dintre un autoturism și o motocicletă, pe strada Eliberării din Constanța

ro

27 Aug, 2020 17:59 5026 Marime text


Momentul în care un motociclist a fost lovit de un autoturism la intersecția de pe strada Eliberării, din municipiul Constanța, a fost surprins de camera unui alt participant la trafic.

Accidentul a fost cauzat din vina autoturismului, care nu a acordat prioritate in intersecție, lovind motociclistul.

IPJ Constanța a informat că astăzi, în jurul orei 12:20, un bărbat de 37 de ani a condus un autoturism dinspre Aleea Solidarității către strada Gladiolei din municipiul Constanța, iar la intersecție cu strada Eliberării nu ar fi acordat prioritate de trecere unei motociclete, intrând în coliziune cu aceasta.

 În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a motociclistului, un bărbat de 33 de ani. În cauză, polițiștii rutieri au întocmit dosar penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dorin 30 Aug, 2020 15:10 Se interzice depasirea pe sectorul de drum unde s-a format o coloana de vehicule in asteptare, daca prin aceasta se intra pe sensul opus de circulatie. Domnilor de la ziua de constanta mai duceți-vă un pic pe la cursurile de legislatie
  • Andrei 27 Aug, 2020 19:22 Ce cauta motociclistul pe contrasens? Inainte cu 50m de orice intersectie nu ai voie sa depasesti.