Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:33 19 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorie la Tribunalul Constanţa pentru Daniel Perifan, ginerele lui Costică Zelcă (rechizitoriu)

ro

25 May, 2015 00:00 1875 Marime text


Victorie pentru Daniel Perifan, ginerele lui Costică Zelcă, la Tribunalul Constanţa! 
 
Judecătoarea Marinela Mitan, din Tribunalul Constanța, i-a admis lui Perifan contestaţia formulată în dosarul în care este cercetat alături de Florin Nicolae Geambazu şi de Costel Marcel Began, pentru că ar fi derulat, printre altele, mai multe achiziţii de utilaje de panificaţie. În cauză, procurorii care instrumentează cercetările au calculat un prejudiciu de aproape cinci milioane de euro.
 
Revenind la contestaţia admisă de Marinela Mitan, instanţa a dispus ridicarea măsurii asigurătorii a sechestrului instituit prin ordonanţa din 21 aprilie 2015, dată în dosarul nr. 1789/P/2014, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, asupra apartamentului de două camere, suprafaţă utilă 53 mp, situat în Constanţa. „Dispune anularea formelor de executare care contravin prezentei, menţine celelalte dispoziţii. (...) Dispune ca procurorul să ia măsurile necesare în vederea evaluării bunurilor asupra cărora măsura sechestrului a fost menţinută. Executorie“, conform minutei judecătoreşti.
 
Judecătoarea Marinela Mitan, din Tribunalul Constanța, este magistratul care, la jumătatea lunii aprilie, a respins cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța de luare a măsurii arestării preventive față de Daniel Perifan, Nicolae Geambazu şi Costel Began. Atunci, cei trei au fost puși sub control judiciar, iar soluţia a fost menţinută de Curtea de Apel Constanţa.
 
Daniel Perifan este fratele lui Mihai Perifan, fostul şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa (CJPC), judecat într-o altă cauză, alături de Damu Fudulea, inspector în cadrul ANAF - Direcţia Generală Antifraudă, detaşat ca specialist antifraudă fiscală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Citeşte şi

Exclusiv
Daniel Perifan, ginerele afaceristului Costică Zelcă, este liber. Tribunalul a respins propunerea de arestare 
 
Daniel Perifan, ginerele lui Costică Zelcă, răsuflă ușurat (referat + propunere arestare)

Rechizitoriu
Trimitere în judecată Mihai Perifan, fost şef al Protecţiei Consumatorilor Constanţa, şi Damu Fudulea, inspector Antifraudă (document)

Ti-a placut articolul?

Comentarii