Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi dacă te încadrezi Garda de Coastă caută mai mulţi şefi „cu greutate"

ro

20 Jan, 2012 00:00 2394 Marime text
garda-nava.jpgÎn scurt timp, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră vor avea loc trei concursuri în vederea ocupării unor posturi cu „greutate" în cadrul Gărzii de Coastă. Astfel, comanda Poliţiei de Frontieră caută, din rândurile personalului recrutat din sursă internă, directori adjuncţi ai Gărzii Coastă, precum şi un nou contabil şef. Reprezentanţii IGPF ne-au declarat că, până la acest moment, şapte persoane s-au arătat interesate de posturile libere de la Constanţa.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, pe data de 24 ianuarie se vor desfăşura testările pentru ocuparea fotoliilor de adjuncţi ai şefului Gărzii de Coastă. Cei interesaţi de aceste posturi trebuie să îndeplinească cumulativ mai multe condiţii, ca de exemplu: să fi absolvit studii universitare cu diplomă de licenţă, în specializarea marină, să fi absolvit studii de masterat sau studii postuniversitare în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei sau în domeniul management, să îndeplinească cerinţele specifice din fişa postului, să aibă cinci ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei, să nu fie sub efectul unei sancţiuni disciplinare şi să nu fie puşi la dispoziţie, să nu se afle în curs de urmărire penală. Mai mult decât atât, aspiranţii pentru un post de conducere în fruntea Gărzii de Coastă trebuie să fi obţinut în ultimii trei ani calificativul de cel puţin „Foarte bun" la evaluarea de serviciu/aprecierea profesională individuală, să aibă zece ani vechime în muncă din care cinci ani în MAI şi să aibă gradul profesional minim comisar şef de poliţie. Pe data de 1 februarie, tot la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră vor avea loc o serie de concursuri pentru ocuparea funcţiei de contabil şef la Inspectoratele Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră Iaşi, Giurgiu, Timişoara, Oradea, Sighetu Marmaţiei şi Garda de Coastă, cu personal recrutat. Facem precizarea că aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10 şi este declarat „admis" candidatul care obţine nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin nota 7,00. În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi notă este declarat „admis" candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis" candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs. Notele la proba interviu nu pot fi contestate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • banel 20 Jan, 2012 16:59 la aeroportul mihail kogalniceanu cand se da concurs pentru sef de punct? doar nu o ramane comisarul care este acum si a avut amenda penala si mai este inca in sistem? ce ziceti dl.buda?