Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi cine se încadrează Inspectoratul General al Poliţiei caută un şef pentru Garda de Coastă

ro

20 Aug, 2013 00:00 2351 Marime text
Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră organizează, în data de 3 septembrie, concurs pentru ocuparea funcţiei de director adjunct al Gărzii de Coastă.

Cei interesaţi de post trebuie să îndeplinească mai multe condiţii minimale cumulativ, cum ar fi: absolvirea unor studii universitare de lungă durată/studii superioare de licenţă, ciclul I de studii universitare şi studii de masterat sau studii postuniversitare/studii universitare de masterat - ciclul II de studii universitare în domeniul studiilor necesare exercitării funcţiei sau management, cinci ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei, să fi obţinut în ultimii trei ani calificativul de cel puţin „Bine” la evaluarea de serviciu, să aibă trei ani vechime în funcţii de conducere în unităţi ale MAI, să aibă opt ani vechime în muncă, din care cinci ani în MAI, şi să aibă gradul profesional minim subcomisar de poliţie.

După cum arătam mai sus, concursul va avea loc la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, în data de 3 septembrie, ora 10.00, şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu pe subiecte profesionale.
Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se va face cu note de la 1 la 10. Va fi declarat „admis” candidatul care obţine nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin nota 7,00. Notele la proba interviu nu pot fi contestate.
Înscrierile la concurs se fac la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră - Direcţia Resurse Umane - Serviciul Personal, Coordonare Structuri de Resurse Umane şi Metodologie, pe bază de raport, depus până la data de 22 august.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii