Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vaslui Clipe dramatice în familia unei tinere de 16 ani care s-a sinucis din dragoste. Mesajul lăsat în biletul de adio

ro

14 May, 2022 21:54 2116 Marime text
Tragedie în comuna Banca!, foto: Pexels
Clipe dramatice în Gara Banca, comuna Banca, acolo unde o adolescentă de numai 16 ani, a fost găsită spânzurată. Cazul a înfiorat întreaga comunitate, mai ales că fata era crescută doar de bunica sa paternă, iar femeia, în momentul aflării veștii, a suferit un șoc puternic. Fata, elevă la un liceu, a fost găsită spânzurată, pe 13 mai, într-o clădire dezafectată din apropierea Haltei CFR Banca. Se pare că motivul pentru care fata a ales să își pună capăt zilelor este legat de o poveste de dragoste neîmpărtățită pe măsura sentimentelor ei.


Copila a lăsat un bilet de adio bunicii sale, în care spune câteva lucruri despre ceea ce trăia și despre nemulțumirile sale, care au băgat-o într-o adâncă depresie. Și tocmai în aceste clipe grele pentru ea, mama sa a lipsit, fata fiind abandonată de mamă de la vârsta de un an. Tatăl fetei, care lucrează în străinătate a venit ieri acasă să-și conducă fata pe ultimul drum.



Anunțul IPJ Vaslui 

„Pe 13 mai, ora 06.05, IPJ Vaslui a fost sesizat, prin 112, despre faptul că o persoană de sex feminin, în vârstă de 16 ani, a fost gasită spânzurată într-o clădire dezafectată, situată la aproximativ 250 metri față de Halta CFR Gara Banca. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.



A lăsat un bilet de adio!


Din spusele celor apropiați, fata a lăsat un bilet de adio sfâșietor pentru bunica ei, în care o anunță că pleacă din această lume cu fruntea sus. Era îndrăgostită de un băiat din sat, iar, din câte se spune, familiile lor (a băiatului și a fetei) nu erau în cele mai bune relații, astfel că dragostea le era interzisă.

Fata n-a rezistat psihic la decepție, fiind și un suflet de copil crescut doar de bunica paternă, părinții fiind despărțiți și plecați fiecare la muncă prin țări străine, cât mai departe de copila crescută cu dragoste doar de bunică. Tragedia a impresionat aproape toată suflarea comunei Banca care, în frunte cu preotul din parohia Gara Banca, a sărit să o ajute pe bunică să-și înmormânteze nepoata, gestul fetei nefiind unul condamnabil din cauza stării depresive puternice în care se afla. Dragostea a doborât-o! Dumnezeu să o odihnească!



Sursa: vremeanoua.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii