Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmele scandalului cu focuri de armă de pe strada Sălciilor din Constanța. Pereți avariați și ferestre sparte (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

16 Mar, 2022 14:30 2751 Marime text
Locuința din Constanța avariată de pietrele aruncate de suspect. Foto: ZIUA de ConstanțaUn scandal monstru a avut loc noaptea trecută pe strada Sălciilor din municipiul Constanța. Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital cu o plagă provocată prin împușcare. 

De asemenea, un alt bărbat de 33 de ani a refuzat să fie transportat la spital chiar dacă fusese înjunghiat. 

Oamenii legii, chemați în ajutor au constatat că unul dintre bărbați a mers acasă la celălalt și a aruncat cu pietre în geamurile locuinței. 

La lumina zilei se pot observa urmele lăsate de pietrele aruncate în fereatra locuinței. Pereții casei au fost de asemenea deteriorați de furia suspectului. 

Potrivit IPJ Constanța, în data de 16 martie în jurul orei 00.45, polițiști din cadrul Secției 5 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Sălciilor din municipiul Constanța, ar fi avut loc un scandal.
 

„Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 33 de ani, care prezenta plăgi tăiate la nivelul corpului, refuzând transportul la spital.
 
Totodată, la spital a fost identificat un alt bărbat, de 38 de ani, care prezenta o plagă prin împușcare.
 
Cercetările au fost preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale.
 
Din primele verificări a reieșit faptul că, pe fondul unui conflict anterior, bărbatul de 38 de ani s-ar fi deplasat la domiciliul bărbatului de 33 de ani, unde ar fi provocat scandal prin spargerea cu pietre a geamurilor imobilului, iar apoi l-ar fi agresat fizic pe cel din urmă“ - a declarat Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.


 

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștiipublice, distrugere și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

„Azi noapte în jurul orei 1.00 la Unitatea de Primiri Urgențe a ajuns în stare gravă un bărbat care prezenta o plagă prin împușcare. Acesta a fost preluat imediat pe codul roișu și la scurt timp supus unei intervenții chirurgicale complexe. Pacientul este stabil hemodinamic, evoluția fiind favorabilă“ - a declarat Crina Kibedi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. 

 
Cercetările continuă, pentru stabilirea situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și pentru identificarea tuturor participanților și luarea măsurilor legale care se impun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii