Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmărit internaţional pentru furt Răzvan Tatu, adus în faţa magistraţilor din Constanţa

ro

10 Jul, 2014 00:00 1751 Marime text
Răzvan Tatu, de 26 de ani, a fost depistat pe raza judeţului Tulcea, având emis pe numele său mandat european de arestare. Tânărul este căutat de autorităţile din Italia, deoarece are de executat o pedeapsă de şase luni de arest la domiciliu sub aspectul săvârşirii de furt calificat. Cauza a fost înaintată spre soluţionare Curţii de Apel Constanţa.
 
Marţi, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Tulcea, împreună cu cei ai Postului de Poliţie Maliuc, au depistat un bărbat de 26 de ani, care era urmărit internaţional. Autorităţile din Italia au emis pe numele lui Răzvan Tatu un mandat european de arestare pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt. Potrivit procurorilor, din actele transmise de autoritățile judiciare italiene rezultă că persoana solicitată, Răzvan Tatu, a fost condamnată pentru comiterea infracţiunii de tentativă de furt calificat. Astfel, la data de 8 aprilie, Tatu, împreună cu o altă persoană neidentificată, a încercat să sustragă bunuri dintr-un autoturism parcat pe o stradă publică din Sarono, Italia. Tânărul are de executat o pedeapsă de şase luni de arest la domiciliu, în localitatea Sarono, Milano - Italia, sentinţă emisă de Tribunalul din Monza.
Ieri, magistraţii Curţii de Apel Constanţa au decis arestarea preventivă provizorie pentru o perioadă de 15 zile. Până la definitivarea procedurilor, cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii