Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmărit de autorităţile din Franţa, arestat la Constanţa

ro

06 Feb, 2014 00:00 891 Marime text
Un tânăr dat în urmărire internaţională de autorităţile franceze pentru săvârşirea infracţiunilor de aderare şi constituire într-un grup infracţional organizat şi trafic de droguri de mare risc, a fost depistat de poliţişti.
          
 Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea au acţionat în localitatea Niculiţel, unde au identificat şi reţinut un tânăr de 28 de ani urmărit internaţional în baza unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis de autorităţile franceze. Bărbatul avea de executat o pedeapsă de 5 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de aderare şi constituire într-un grup infracţional organizat şi trafic de droguri de mare risc.
Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Ieri, bărbatul a fost prezentat Curţii de Apel Constanţa, cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării către autorităţile franceze.
Tânărul a fost arestat pentru 15 zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii