Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:40 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmărire ca-n filme O bătrână din Ovidiu, victimă a metodei „accidentul”

ro

18 Jan, 2015 00:00 1903 Marime text
Metoda „accidentul” a făcut din nou o victimă la Constanţa. O bătrână din Ovidiu a fost păcălită de două femei, cu vârstă până în 30 de ani. Acestea s-au dat drept avocate și i-au spus pensionarei că fiul ei a fost implicat într-un accident şi că trebuie să le plătească zece mii de lei ca să îl poată salva de închisoare. „Avocatele” i-au spus femeii că fiul acesteia ar fi implicat într-un accident mortal.
 

Bătrâna le-a dat toţi banii pe care îi avea în casă ca să își salveze fiul. Numai că planul lor a fost dat peste cap. După plecarea celor două femei, fiul victimei a ajuns acasă. Aceasta a început să ţipe că a fost înşelată, fiul său luându-se după cele două. S-a urcat în mașină și a pornit pe urmele celor două femei. A urmat o urmărire ca-n filme, escroacele fiind prinse pe varianta Ovidiu, la Târgul de Legume-Fructe.
 
Polițiștii de la secția 4 Poliție Constanța le-au audiat ieri și sunt cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Oamenii legii spun că tinerele riscă să stea după gratii între trei și cinci ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii