Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4 Intervenţie de urgenţă pe DN1. Microbuz, implicat într-un accident grav. Victime multiple. Două persoane au murit

ro

21 Mar, 2017 07:19 4046 Marime text
S-a dat alarma pe DN1, la Bărcănești, după ce, în cursul acestei dimineţi, s-a produs un accident rutier soldat cu mai multe victime.
 
Astăzi, 21 martie, a avut loc un accident în care au fost implicate un microbuz, un autocamion şi un autoturism. Cinci echipaje ale pompierilor s-au deplasat spre accident, anunţă ISU Prahova. Potrivit informaţiilor furnizate la 112, mai multe persoane au rămas încarcerate.

UPDATE 4, ora 9.12
 
Dintre persoanele rănite, şapte au fost transportate la spital, pentru îngrijiri de specialitate, dintre care una la Bucureşti. De asemenea, o altă persoană a refuzat transportul.

UPDATE 3, ora 8.38

Centrul Infotrafic informează că traficul rutier pe DN1 Bucureşti – Ploieşti a fost reluat, pe un fir alternativ, în ambele sensuri, dirijat de poliţişti la kilometrul 49 (la Româneşti).

UPDATE 2, ora 8.03

O femeie, în vârstă de 26 de ani, rănită grav, va fi transportată la spital cu elicopterul SMURD. Raluca Vasiloaie, purtătoarea de cuvânt a ISU Prahova, a confirmat decesul celor două persoane.
 

„Au fost rănite zece persoane, dintre care două au fost declarate decedate. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă și spumă și trei ambulanțe SMURD. A aterizat și elicopterul SMURD pentru a asista și prelua o victimă. O persoană a fost rănită mai grav, urmează să fie asistată și preluată de elicopter”, a declarat Raluca Vasiloaie, purtătoarea de cuvânt a ISU Prahova.

 
UPDATE 1, ora 7.37
 
Nouă persoane sunt asistate medical, dintre care una este încarcerată, iar alta, aruncată în urma impactului. Conform primelor date, două persoane au murit. De menţionat că nu a fost activat planul roşu de intervenţie.
                   
La faţa locului, s-au deplasat şi două ambulanţe SMURD şi de terapie intensivă mobilă (TIM), dar şi elicopterul SMURD.

În altă ordine de idei, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pentru a se permite acordarea îngrijirilor medicale victimelor accidentului rutier traficul va fi blocat pe DN1 Bucureşti - Ploieşti, la kilometrul 49, la Româneşti, începând cu ora 07.30.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii