Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Femeie rănită într-un accident rutier în județul Hunedoara. Victima, încarcerată (GALERIE FOTO)

ro

25 Apr, 2022 20:55 1638 Marime text
Accident în județul Hunedoara. Foto: Facebook/ISU HunedoaraCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 7 Deva-Arad, la intrare în localitatea Burjuc, județul Hunedoara, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma coliziunii, o femeie este rănită, încarcerată.

Potrivit Infotrafic, traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate.  

UPDATE: Oficial de la ISU Hunedoara

În această seară, în jurul orelor 19.30, printr-un apel la numărul unic de urgență 112 a fost anunțat un accident rutier produs pe DN7, pe raza localității Burjuc, în care a fost implicat un autorism, care a părăsit partea carobabilă, răsturnându-se.

La locul indicat au ajuns echipajele specializate pentru descarcerare din cadrul Secției Ilia și un echipaj SMURD.
O femeie în vârstă de 49, care se afla la volanul mașinii, a fost găsită încarcerată. Pompierii au extras victima din mașină într-un timp foarte scurt, iar paramedicii SMURD i-au acordat îngrijiri medicale la fața locului, aceasta refuzând transportul la spital.

În cazul în care sunteți martorii unui accident rutier, nu uitați că și ajutorul vostru poate fi foarte important în gestionarea unei situații de urgență! 

Anunțați de îndată evenimentul la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, precizând locația cât mai exactă, numărul de victime, pe cât posibil starea lor medicală, dacă sunt încarcerate/blocate, dacă sunt scurgeri de carburant și dacă a izbucnit un incendiu sau iese fum de la compartimentul motor. Acest lucru se realizează concomitent cu efectuarea unei recunoașteri minimale pe lângă autoturismul avariat/implicat în accident;

Asigurați zona, prin poziționarea mașinilor oprite în trafic la o distanță de siguranță care să protejeze locul accidentului și montarea triunghiurilor de semnalizare;

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii