Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:01 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Decizie definitivă pentru Maricel Pîslariu

ro

08 Feb, 2016 00:00 2487 Marime text


Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au respins contestaţia formulată de Maricel Liviu Pîslariu formulată împotriva deciziei Tribunalului Constanţa de a menţine măsura preventivă a controlului judiciar. Decizia este definitivă.
 
Reamintim că, în luna iulie 2015, Nicolae Ciocănete, viceprimarul comunei constănţene Nicolae Bălcescu, a fost implicat într-un accident rutier, în localitatea Dorobanţu. Viceprimarul se afla singur în autoturism.
 
Potrivit declaraţiilor lui Viorel Bălan, primarul din Nicolae Bălcescu, accidentul ar fi fost provocat de şoferul unui autoturism care circula pe contrasens şi care ar fi intrat în coliziune cu maşina condusă regulamentar de Nicolae Ciocănete. Nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui accident.

UPDATE 29.02.2016
Ca urmare a articolului //www.ziuaconstanta.ro/stiri/eveniment/decizie-definitiva-pentru-maricel-pislariu-ar-fi-tamponat-masina-condusa-de-viceprimarul-nicolae-ciocanete-581729.html, publicat în cotidianul ZIUA de Constanţa în data de 8 februarie 2016, facem următoarele precizări:

Maricel Liviu Pîslariu susţine că nu a fost implicat în accidentul menţionat mai sus. Mai arătăm că dosarul la care facem referire nu are legătură cu cauza accidentului rutier.  

Contestaţia respinsă de magistraţii Curţii de Apel a fost formulată împotriva deciziei Tribunalului Constanţa de a menţine măsura preventivă a controlului judiciar în dosarul cu numărul 4997/118/2015. Potrivit portalului instanţelor de judecată, dosarul 4997/118/2015 are ca obiect „omorul (art.188 NCP) art 32 Cpen rap la art 188 Cpen“, iar părţi sunt Maricel Nicolae Pîslariu, care deţine calitatea de „inculpat“, şi Nicolae Ciocănete, deţine calitatea de „parte civilă“. Povestea acestui dosar ar fi pornit de la o altercaţie pe care Pîslariu şi Ciocănete ar fi avut-o într-un bar din Nicolae Bălcescu şi nu de la accidentul rutier în care ar fi fost implicat viceprimarul comunei constănţene, accident de care s-ar face responsabilă o altă persoană.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii