Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Arde un autoturism pe A2! Intervin pompierii

ro

01 Aug, 2021 16:22 2396 Marime text
  • Incendiu pe Autostrada Soarelui. 
UPDATE 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul a fost reluat pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, incendiul fiind lichidat. Traficul se desfășoară îngreunat, formându-se coloană de autovehicule între kilometrii 152-155.
 
Reamintim faptul că pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrul 152+500 de metri, în apropierea localității Fetești, județul Ialomița, a izbucnit un incendiu la nivelul unui autoturism, eveniment ce nu s-a soldat cu persoane rănite.


În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină pe Autostrada A2, până în podul de la Fetești. 

Din primele informații este vorba despre un incendiu produs la un autoturism. 

În urma impactului, din fericire, nu au existat victime. 
                                                  
La locul incendiului  au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul. Intervenția se află în desfășurare.

Oficial de la ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrul 152+500 de metri, în apropierea localității Fetești, județul Ialomița, a izbucnit un incendiu la nivelul unui autoturism ce se află pe banda de urgență. Nu sunt persoane rănite, acestea au reușit să se autoevacueze.

Traficul rutier este oprit pe sensul către București. Intervin pompierii pentru lichidarea incendiului.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii