Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier, pe DN2A, județul Constanța. Persoane încarcerate. Trei oameni au murit

ro

20 Sep, 2020 15:50 5347 Marime text
  • Accident pe DN2A
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța au fost solicitați duminică, 20 septembrie, să intervină la un accident rutier, produs în zona localității Ghindărești, din județul Constanța.

Conform primelor date furnizate de salvatori, ar fi vorba de un accident produs pe DN2A, la intersecția cu Ghindărești. Două autoturisme sunt implicate și ar fi vorba de trei persoane încarcerate.

UPDATE 1

Conform purtătorului de cuvânt Claudia Tatarici, din partea Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, este vorba de un „accident rutier pe drumul 2 A la intrare Ghindărești, cu 4 victime din care posibil 2 decedate”. La accident au fost alocate următoarele forțe: elicopter Smurd, Smurd B si Saj B2.

UPDATE 2
Conform ultimelor date furnizate de medici, 2 persoane sunt decedate, o persoană este în comă și o victimă este în stare conștientă.

UPDATE 3
„Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier la Ghindărești. Din primele informații ar fi patru victime încarcerate. Două din păcate, au fost declarate decedate, alte două inconștiente. La fața locului sunt SMURD C de Terapie Intensivă mobilă, un SMURD B, o autospecială de descarcerare, elicopterul și o ambulanță”, a declarat Anamaria Stoica, de la ISU Dobrogea.


UPDATE 4
​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2A (E60) Constanța – Hârșova, în zona localității Ghindărești, județul Constanța, a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme. În urma impactului, două persoane au decedat, iar alte două au fost rănite grav. Circulația este oprită total.

UPDATE 5
Medicii din cadrul SAJ au transmis că „au fost declarate 3 victime decedate și a patra victimă, femeie, în comă. preluată de elicopter”.

UPDATE 6  - Oficial de la IPJ Constanața

Astăzi, în jurul orei 15.40, un bărbat de 26 de ani a condus un autoturism pe DN 2A, în afara localității Hârșova, dinspre Hârșova către Constanța, iar la km 131, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus, din sens opus, de către un bărbat, de 52 de ani.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul a  trei persoane: cei 2 conducători auto, precum și pasagera din dreapta față din al doilea auto, o femeie de 54 de ani. Totodată, o pasageră din  primul autoturism, o femeie, de 26 de ani a fost rănită grav.

Raport accident
La locul accidentului, au fost găsite 4 victime:
  • O victimă de sex feminin, 26 ani, încarcerată, politraumatizată, transportată de EC349 la UPU SCJU Constanţa ;
  • O victimă de sex masculin, 26 ani, încarcerat, decedat, leziuni incompatibile cu viaţa;
  • O victimă de sex masculin, 52 ani, încarcerat, decedat, leziuni incompatibile cu viaţa
  • O victimă de sex feminin, 54 ani, decedată, leziuni incompatibile cu viaţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii