Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier în Constanţa. Într-una din cele mai circulate intersecţii. Trei auto implicate. Trei victime (galerie foto)

ro

18 Jan, 2020 03:20 7614 Marime text
Un accident de circulaţie a fost anunţat, în urmă cu câteva minute, la Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanţă al judeţului Constanţa, prin telefonul de urgenţă 112.

Apelantul spune că evenimentul rutier a avut loc, în municipiul Constanţa, în intersecţia străzilor Baba Novac cu Dezrobirii.

Potrivit primelor informaţii este vorba despre tre auto implicate, probabil pe fondul neacordării de prioritate, în urma coliziunii rezultând trei victime conştiente.

La locul accidentului au fost dirijate două echipaje de prim ajutor medical.

Facem precizarea că intersecţia în cauză este una dintre cele mai circulate din municipiu.

UPDATE

În această dimineață, în jurul orei 02.50, un bărbat, de 36 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat), a condus un autoturism pe strada Baba Novac, dinspre bd. Aurel Vlaicu și ajungând la intersecția cu strada Dezrobirii, prevăzută cu semafor electric, care la momentul respectiv functiona pe galben intermitent și indicator Oprire, nu ar fi respectat semnificația indicatorului rutier, intrând în coliziune cu un alt autoturism imobilizat în intersecție ca urmare a urma producerii unui accident rutier (soldat doar cu pagube materiale).

La momentul acela, autoturismul era condus de un tânăr, de 19 ani.

În urma coliziunii, a rezultat vătămarea corporală gravă a unui bărbat, de 43 de ani, pieton - care se afla în fata autoturismului avariat - și vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față din primul auto, un bărbat, de 35 de ani, a transmis Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța. 
 
Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii