Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier grav pe DN 15A. Implicate un autocamion și un autobuz. O victimă a murit și alte 8 sunt rănite

ro

09 Feb, 2020 08:08 2694 Marime text


Un accident rutier (coliziune intre un autocamion și un autobuz) a avut loc în localitatea Galatii Bistriței, transmite ISU Bistrița Năsăud.

Șoferul autocamionului este încarcerat și se află în stop cardio respirator, iar în autobuz sunt 8 victime din care două încarcerate.

La victima aflată în stop cardio respirator se aplica protocolul de resuscitare. Două victime prezintă  fracturi, conștiente și cooperante, se transportă la UPU.

Din accident a rezultat o persoană decedată și 8 rănite.

Cinci victime vor fi transportate la UPU. Drumul DN 15 A este în continuare blocat.

UPDATE 

Șoferul autoutilitarei are 53 de ani și este din Bodești, județul Neamț. Șoferul autobuzului are 49 de ani și este din Viișoara- acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma accidentului, șoferul autobuzului, o femeie în vârstă de 51 de ani și alți 3 bărbați cu vârste cuprinse între 49-61 de ani, pasageri în autobuz, au fost răniți și transportați la spital.

Oficial de la IPJ Bistrița Năsăud

Drumul național 15A blocat ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în localitatea Galații Bistriței; la fața locului se află mai multe echipaje de poliție care intervin.

Circulația rutieră pe ruta  Bistrița-Reghin a fost deviată pe ruta DJ 154: Sărata-Monor-Batos-Reghin, iar pe direcția Teaca-Bistrița, circulația rutieră a fost dirijată pe ruta DJ 151: Teaca-Pintic-Posmuș-Șieu- Sărata.

 Participanții la trafic sunt rugați să respecte indicațiile polițiștilor care acționează și dirijează circulația în zonă.

Conform primelor date, șoferul unei autoutilitare care circula pe direcția Bistrița-Reghin, la intrarea în localitatea Galații Bistriței ar pătruns pe contrasens pentru a evita insula de reducere a vitezei și a intrat în coliziune frontală cu un autobuz care circula regulamentar, din sens opus.

Din păcate, în urma accidentului, șoferul autotrenului a decedat; alte 5 persoane, care se aflau în autobuz, au fost rănite și transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La fața locului intervin echipaje de la Serviciul Rutier, Secția 1 Poliție Rurală Bistrița, precum  și criminaliști care efectuează cercetări și măsurători în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.


Sursa foto: IPJ Bistrița Năsăud
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii