Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier grav pe autostrada A1. Cinci victime, dintre care una a decedat. Implicate o autoutilitară și remorca unui tractor

ro

10 Jul, 2020 07:14 1909 Marime text
  • Accident rutier pe sensul către Timișoara al autostrăzii A1 Deva – Timișoara, la kilometrul 373, în zona localității Ilia, județul Hunedoara. 

UPDATE

​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Hunedoara, circulația rutieră pe autostrada A1 Deva – Timișoara a revenit la normal. Din cauza unui accident rutier, traficul fusese întrerupt pe sensul către Timișoara, la kilometrul 373, în zona localității Ilia.


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe sensul către Timișoara al autostrăzii A1 Deva – Timișoara, la kilometrul 373, în zona localității Ilia, județul Hunedoara, a avut loc în această dimineață o coliziune între o autoutilitară și remorca unui tractor.

În urma impactului, o persoană a decedat, iar alte patru au fost rănite.

Circulația auto este întreruptă - polițiștii rutieri deviază traficul de la kilometrul 369 (Șoimuș) pe DN76, respectiv DN7.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii