Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier grav la Slobozia. Două autoturisme și o autoutilitară, implicate. Trei victime, dintre care una a decedat (galerie foto)

ro

23 Jun, 2020 14:21 5998 Marime text































 
  • Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.
  • Un accident rutier grav s-a petrecut astăzi în municipiul ialomițean Slobozia.
  • Au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară, iar trei persoane, o femeie și doi bărbați, au fost rănite, una dintre victime rămânând încarcerată.
UPDATE

O tânără de 20 de ani, pasager al primului autoturism a decedat la spital,  a transmis ISU Ialomița.

Astăzi, în jurul orei 12:00, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs pe raza municipiului Slobozia, pe DN2A, în care au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară. În sprijinul persoanelor implicate în coliziune, s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanța SMURD și două echipaje SAJ Ialomița. În eveniment au fost implicate 4 persoane, au rezultat 3 victime, o femeie și doi bărbați, dintre care o victimă a fost încarcerată. Echipajul de descarcerare a acționat pentru deblocarea victimei. Celelalte echipaje de la locul intervenției au acordat primul ajutor medical celorlalte persoane implicate în accident, ulterior cele 3 victime au fost transportate cu ambulanța SMURD și ambulanțele SAJ la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Militarii au acționat pentru sablarea carosabilului și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, a transmis ISU Ialomița.


Foto: Facebook (ISU Ialomița)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii