Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident feroviar în județul Timiș Un tren cu zeci de călători a lovit o mașină. Șoferul rănit grav. Trafic feroviar oprit (galerie foto)

ro

29 Dec, 2019 08:37 1884 Marime text
Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș  a fost anunțat prin apel la 112, despre producerea unui accident feroviar în Halta Giroc, între un tren interegio care circula pe ruta Timișoara-Târgu Mureș și un autoturism.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență două echipaje SMURD (B și C), o autospecială de stingere, două autospeciale de descarcerare și 15 pompieri.

În tren se aflau 70 de călători, din fericire nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale. În autoturism a fost doar șoferul (sex masculin) care a rămas încarcerat.

Victima a fost extrasă de către pompieri și predată echipajului SMURD C inconștientă, dar cu semne vitale, pentru a fi transportată la spital.

Momentan, traficul feroviar este blocat, se lucrează pentru degajarea autoturismului.

UPDATE 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația feroviară a fost reluată pe secția de cale ferată 125, la kilometrul feroviar 2 + 266 de metri, în zona stației CF Giroc (halta Semenic), după ce, anterior, un tren de călători, care circulă pe relația Timișoara – Târgu Mureș, a surprins și accidentat, la trecerea la nivel cu calea ferată, un autoturism, al cărui conducător auto nu a respectat semnalele luminoase și acustice.

În urma impactului, șoferul autoturismului a fost rănit grav, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Trenul a fost retras la stația CF Timișoara
Sud, călătorii fiind transbordați într-o altă garnitură.

Sursa foto: ISU Timiș 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii