Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 5. Incendiu Tragedie la Mihail Kogălniceanu! Mamă rănită şi copil de trei ani, carbonizat. Un altul, salvat. Trei copii au avut noroc. Erau la şcoală (galerie foto+video)

ro

01 Mar, 2017 09:50 13704 Marime text


Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitaţi în Mihail Kogălniceanu, pe strada Ogorului. Se deplasează două autospeciale de la Detaşamentul Fripis. Potrivit primelor date, arde o casă.

De asemenea, conform informaţiilor iniţiale, un copil ar fi rămas în casă.

UPDATE 5, ora 10.58

Tatăl copiilor este cioban şi vine acasă rar. După ce a izbucnit incendiul, a fost sunat. Deocamdată nu ştia că unul dintre copiii săi a murit.

„Am fost chemat de la muncă. Nu au vrut să-mi zică exact ce s-a întâmplat. (...) Ce să ştiu? Erau acasă cu toţii. Am fost anunţat de patroană să vin acasă”, a spus tatăl copiilor.

Fetiţa care a murit era născută în noiembrie 2013.



 

Doi vecini au încercat să salveze copilul.

„Copilul se vedea înăuntru. Era aproape de geam. Striga «mami, mami». Eu când am ajuns aici, l-am găsit pe vecinul Paul, el a ţipat la mine: hai să tragem de gratii, dar acestea deja frigeau. Am încercat. Am început să plângem la un moment dat amândoi”, ne-a spus un vecin.

 
Se pare că incendiul s-ar fi produs din cauza unui reşou pe care familia l-ar fi primit cadou.

 
De asemenea, în urma incendiului a murit şi un căţel.




UPDATE 4, ora 10.35

Din nefericire, copilul a decedat. Trupul său a fost găsit carbonizat.

UPDATE 3, ora 10.32

Copilul de trei ani este căutat în continuare de echipele aflate la locul incendiului.




UPDATE 2, ora 10.25

Mama şi copilul de zece luni au suferit arsuri de gradul 1-2: femeia pe mâini, iar copilul pe 5% din suprafaţa corpului.

Femeia care a ieşit cu bebeluşul din casă este mama şi celuilalt copil. Sunt cinci fraţi în total, ceilalţi trei se află la şcoală. Unul este la clasă zero, unul a III-a şi celălalt la grădiniţă.
 
O vecină s-a oferit să se ducă după ei.




UPDATE 1, ora 10.12

Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, un copil de zece luni şi mama lui primesc îngrijiri medicale de la echipajul SMURD. Cel mai probabil, vor fi transportaţi la spital. În casă se mai află un copil de trei ani.



Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii