Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Două tiruri s-au ciocnit pe Autostrada Soarelui. Traficul rutier a fost întrerupt. S-au format deja cozi pe mai mulți kilometri

ro

25 Jun, 2020 07:56 3193 Marime text
  • Se va aplica deviere în scurt timp pe la nodul rutier de la kilometrul 15, anunță InfoTrafic.

UPDATE 2: 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe banda de urgență și pe banda numărul 1 pe A2 București-Constanța, la kilometrul 26, localitatea Brănești, județul Ilfov, sensul către litoral, după ce a fost lichidat incendiul ce izbucnise la nivelul unui autotren. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite.
 
Se estimează ca traficul să se reia, în condiții normale, în 45-60 de minute.

UPDATE 1:

Pe grupurile de profil existente pe rețelele de socializare virtuală oamenii anunță că s-au făcut deja cozi în trafic, în dreptul km 26, spre Constanța. „Acum, pe A2, km 26, coadă de 3 km - la Autostrada Soarelui“, a scris în urmă cu doar câteva minute un utilizator.


Traficul rutier este întrerupt temporar pe A2 București-Constanța, după ce două autotrenuri s-au ciocnit. Mai mult, unul dintre ele a luat foc în urma impactului și a rămas imobilizat pe banda a doua. Accidentul a avut loc la kilometrul 26 al Autostrăzii Soarelui, în localitatea Brănești, județul Ilfov, pe sensul către litoral. Din fericire, nu au fost victime.

Redăm, în continuare, informațiile oficiale puse la dispoziție de Centrul InfoTrafic:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier este întrerupt pe A2 București-Constanța, la kilometrul 26, localitatea Brănești, județul Ilfov, pe sensul către litoral, unde a avut loc o coliziune între două autotrenuri. În urma impactului, a izbucnit un incendiu la nivelul unuia dintre autotrenuri, rămânând imobilizat pe a doua bandă. Coliziunea nu s-a soldat cu persoane rănite, însă circulația este oprită pe sensul către Constanța pentru a permite intervenția autospecialelor. Se va aplica deviere în scurt timp pe la nodul rutier de la kilometrul 15.



Sursa foto: Facebook.com - utilizator GeorGe Pri Maru în Grupul Radare & Filtre
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii