Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unul a luat 6,08, iar celălalt 8,82 Doi candidaţi pentru şefia Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa

ro

16 Nov, 2013 00:00 2803 Marime text
Institutul Naţional al Magistraturii a dat publicităţii tabelul cu rezultatele candidaţilor procurori în urma susţinerii proiectului privind exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere pentru care candidează. 

Conform sursei mai sus precizate, procurorul Ionuţ Marius Chirilă, de la Parchetul Judecătoriei Medgidia, candidat pentru funcţia de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, a luat nota 6,08. Asta în timp ce magistratul Gigi Valentin Ştefan, şef al Parchetului Tribunalului Constanţa, care doreşte să rămână pe această funcţie, a luat 8,82. Potrivit INM, pe data de 24 noiembrie, procurorii vor susţine testarea scrisă privind managementul, comunicarea şi resursele umane, urmând ca pe data de 4 decembrie să fie afişat tabelul de clasificare a candidaţilor.

Amintim că, în perioada 13 septembrie - 4 decembrie, are loc concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţi de apel, tribunale, judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea. Concursul/examenul se organizează pentru ocuparea unui număr de 118 funcţii vacante de preşedinte şi vicepreşedinte de la curţi de apel, tribunale, tribunale specializate şi judecătorii, precum şi a unui număr de 99 de funcţii vacante de procuror general, procuror general adjunct şi prim-procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curţi de apel, tribunale şi judecătorii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii