Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr, prins în Mamaia în timp ce își pregătea un ​joint

ro

30 Sep, 2020 10:06 6234 Marime text


Jandarmii au surprins în staţiunea Mamaia o persoană care avea asupra sa șase pliculeţe autosigilante transparente cu fragmente vegetale de culoare verde, două țigarete(joint-uri), un aparat de mărunţit care prezintă la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător, dar și o rezervă de 80 pliculețe autosigilante goale.

Marți, 29 septembrie, ora 17.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona de nord a staţiunii Mamaia, au observat o persoană care-şi confecţiona o ţigaretă artificială (joint).

La vederea echipajului, tânărul de 28  ani, a început să se agite, a aruncat pe jos ţigareta, a mărit ritmul de mers şi s-a urcat într-un autoturism. A fost somat, a coborât din mașină şi i s-a făcut controlul corporal sumar şi al autovehicului. 

În maşină, în torpedou, jandarmii au mai găsit șase pliculeţe autosigilante transparente cu fragmente vegetale de culoare verde, două țigarete, un aparat de mărunţit care prezintă la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător, dar și o rezervă de 80 pliculețe autosigilante, goale.

Grinderul, pliculeţele autosigilante şi ţigaretele găsite asupra lui vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii