Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un şofer a intrat cu maşina în mulţime, la un mall din Brăila. Mai multe persoane au fost rănite

ro

11 Nov, 2018 13:30 4825 Marime text
Incident grav la Brăila, unde un şofer a intrat cu maşina în mulţime, în parcarea unui mall. 

În urma incidentului rutier, mai multe persoane au fost rănite.

De asemenea, înainte de a intra în mulţime (erau în jur de 40 de persoane), şoferul ar fi lovit şapte maşini. După impact, maşina (care se pare că fusese furată) a intrat pur şi simplu în mall, iar şoferul a fost scos din autovehicul de cei din preajmă.  

Potrivit primelor informaţii, şoferul (care ar avea 20 de ani) ar fi înjunghiat o persoană, pe raza localităţii Cazasu, în urma unui conflict legat de o maşină, după care a început cursa nebunească, ce s-a oprit în mall. 

UPDATE 2
Potrivit ultimelor informații, tânăr în vârstă de 20 de ani a lovit cu mașina mai mulți oameni pe centura orașului, 6 în total, iar la mall ar fi lovit alte cinci persoane când a intrat în ușile centrului. Doi dintre răniţi sunt copii.  La faţa locului au intervenit o ambulanţă SMURD şi două ambulanţe SAJ, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian.
 
UPDATE
Potrivit datelor făcute publice de către ISU Brăila, bărbatul de 20 de ani s-a întâlnit cu un alt bărbat de 42 de ani pentru a achiziţiona o maşină de la acesta, moment în care l-a înjunghiat şi a fugit cu maşina. Ulterior, a intrat cu autoturismul în grupul de persoane, iar o victimă se află în stare gravă.
 
"Un tânăr de 20 de ani, din Brăila, în urma unui conflict avut cu un bărbat, în legătura cu un autoturism, l-a înjunghiat pe acesta pe raza localității Cazasu. Ulterior acesta s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului, unde a intrat în niște pietoni, și-a continuat deplasarea în parcarea de la mall, unde a intrat într-un grup de persoane. Acesta a fost reținut", informează IPJ Brăila. 
 
Potrivit martorilor prezenţi la incident, tânărul ar fi vorbit ruseşte.
 
Sursa foto: observator.tv


Citeşte şi: 


Tânărul care a înjunghiat un om şi a intrat cu maşina în mulţime i-a înfiorat pe oameni. "Să curgă sânge!"
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii