Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un mort și un rãnit grav într-un accident rutier, pe DJ 225, lângã Dulgheru

ro

01 Oct, 2014 00:00 2128 Marime text
Un accident grav de circulație a avut loc, ieri dimineațã, în apropierea localitãții Dulgheru. Un bãrbat a murit, iar altul a fost rãnit serios.
 
Un apel la 112, fãcut marți dimineațã, la ora 8.10, de un șofer care se deplasa pe DJ 225, între Dulgheru și Saraiu, anunța cã o mașinã este rãsturnatã în afara carosabilului, iar înãuntru se aflã doi bãrbați în stare de inconștiențã. Echipajele SMURD deplasate la locul indicat au scos victimele din mașinã și au început manevrele de resuscitare. Din pãcate, un bãrbat a fost declarat decedat, iar celãlalt a fost transportat, în stare de comã, la Spitalul Județean Constanța.
 
În urma cercetãrilor, polițiștii au stabilit cã accidentul se petrecuse cu aproximativ o orã înainte ca martorul sã sune la 112. ªoseaua fiind foarte rar circulatã, victimele nu au avut șansa sã fie descoperite mai devreme.
 
„În data de 30 septembrie, ora 07.00, G.I. (bãrbat de 41 de ani) a condus un autoturism marca Matiz pe DJ 225, dinspre localitatea Dulgheru cãtre localitatea Vulturu și, ajungând la km 70+600, din cauza neatenției în conducere, a pãrãsit partea carosabilã și s-a rãsturnat în afara șoselei. Din accident a rezultat vãtãmarea corporalã gravã a conducãtorului auto și decesul pasagerulului din dreapta D.I. (bãrbat, de 57 ani)”, a fost concluzia angajaților Serviciului Poliției Rutiere (SPR) Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii